اگر نگاهی به خوراکیهای روی میز کارمندانتان بیندازید، میتوانید شخصیتشان را تخمین بزنید و به آنها شغلی مناسب این شخصیت را پیشنهاد بدهید. اگر هنوز هم این ادعا را باور نمیکنید، بهتر است در این صفحه با نتایج تحقیقات دکتر آلن هرش آشنا شوید. او که سالها بود در مورد کسانی که توانایی بویاییشان را از دست داده بودند و نمیتوانستند بو یا مزه غذا را بفهمند تحقیقاتی انجام میداد، درحالی که میخواست درمانهایی را برای این افراد پیدا کند، به نتایج جالبی در مورد انتخاب غذا و ارتباطش با شخصیت رسید. فهرست زیر نتیجه تحقیقات این پژوهشگر برجسته است.
آجیلخوراکی مورد علاقه بیخیالها!
اگر یک فرد آجیلخور هستید و این خوراکیهای طبیعی را به هلههولههای دیگر ترجیح میدهید، باید بگوییم که شما یک فرد بیخیال هستید که با وجود داشتن این صفت، دیگران را هم خوب درک میکنید و میفهمید البته درک خوبی هم از شرایطی که در آن هستید دارید و این خصلت به شما در زندگیتان کمک میکند.
چوبشور خوراکی مورد علاقه خلاقها!
اگر شما فردی خلاق هستید که همیشه ایدههای جدیدی درسردارید و از عملیکردنشان هم نمیترسید، چوبشور یکی از انتخابهای شما خواهد بود. دوستداران این خوراکی افراد ریسکپذیری هستند که همیشه ایدههای تازهای در سر دارند و کمتر از ایدههای حاضر و آماده پیروی میکنند.
چیپس سیبزمینی تقدیم به دوستداران رقابت!