loading...
عکس- دانلودنرم افزار روز
آخرین ارسال های انجمن
رضایی پور بازدید : 760 2012/10/14 نظرات (0)

این مطلب به دلیل سوء استفاده برخی سایت ها از وبلاگ ها و کاربران ناآگاه ، به وسیله تبادل لینک های غیر مفید ، بطور اختصاصی توسط مرجع راهنمای وبلاگ نویسان منتشر شده است.

بی شک یکی از اصلی ترین عوامل افزایش رتبه سایت یا وبلاگ در گوگل (رنک گوگل) ، وجود لینک شما در سایت ها و صفحات اینترنتی مختلف و یا در اصطلاح تبادل لینک می باشد که به نوعی جلوه دهنده محبوبیت وبلاگ یا سایت شما خواهد بود. امروزه اکثریت کاربران بر این عقیده هستند که هرچه با وبلاگ ها و سایت های دیگر تبادل لینک داشته باشند به نفع آنهاست و باعث افزایش رنکینگ گوگل آنها خواهد شد ، اما همیشه اینطور نیست. اکنون سوال این است که چه تبادل لینک هایی مفید و باعث افزایش رنک گوگل و کدام بی تاثیر و حتی باعث کاهش رتبه یک وبلاگ می شود؟!

 

برای مشخص شدن این مسئله دو پارامتر مهم هستند ، یکی تعداد بازدید و دیگری رتبه گوگل سایتی که با شما تبادل لینک می کند.

تبادل لینک مفید :

سعی کنید با سایت ها و وبلاگ هایی تبادل لینک کنید که

اولویت اول :  رتبه گوگل آنها از شما بالاتر یا برابر با رنک گوگل شماست.

اولویت دوم :  به واسطه آمار آن سایت ها،  بازدید کننده برای شما بفرستند که آمار بازدید صفحه شما بالاتر برود (حتی اگر رتبه گوگل آنها از رتبه گوگل خودتان کمتر است)

اولویت سوم :  لینک شما در کل صفحات سایت مقصد درج شود و نه فقط در یک صفحه خاص از آن سایت !

 

رضایی پور بازدید : 805 2012/10/10 نظرات (1)

این لانچر در سطح بالایی قابل تنظیم است ، بسیار در عملکرد روان است و جایگزین مناسبی برای صفحه ی اصلی اندروید 4.0 به بالا است.

از خصوصیات این لانچر آیس کریم ساندویچ می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • تم های رنگی

رنگ لانچر خود را عوض کنید ، از تمام رنگ ها ساپورت میشود

  • تم آیکون ها

به تمام آیکون های برنامه ها تم های لانچر یا ADW اضافه کنید

  • صفحه ی داک قابل اسکرول

تمام برنامه های مورد علاقه تان را در صفحات داک نگه دارید ، این لانچر دارای 3 صفحه داک و 7 آیکون در هر صفحه است

 

  • شفافیت

سبک اسکرولینگ ، از بین استایل افقی و عمودی انتخاب کنید

  • افکت های اسکرول

از اسکرول کردن دسکتاپ و درائرهای خود لذت ببرید. افکت ها شامل Cube ، Cardstack و … هستند.

  • اسکرول بی نهایت

هیچوقت از صفحه ی مورد علاقه تان دور نباشید . همیشه به صورت زنجیره ای در صفحات دسکتاپتان سیر کنید.

  • آیکون های پوشه

شما می توانید برای آیکون هایتان بک گراند انتخاب کنید یا حتی می توانید آیکون را کاملا جایگزین کنید

  • دارای ویجت در داک

می توانید به داک آیکون های 1*1 اضافه کنید

  • اضافه کردن برنامه

چندین برنامه را در یک چشم به هم زدن به دسکتاپ یا پوشه ای دیگر منتقل کنید

  • میانبر فعالیت ها

از برنامه ی مورد علاقه تان فعالیت های مخفی را انتخاب کنید

رضایی پور بازدید : 1547 2012/10/10 نظرات (0)


 

موفقیت در کلام استاد علی حاتمی

تاثیر هنر بر افراد برهیچ کس پوشیده نیست و شاید یک جمله زیبا یک شعر دلنشین، یک عکس و نقاشی زندگی ما را دگرگون کند. دیالوگ های فیلم ها هم بخش هایی از یک اثر هنری هستند که بسیار تاثیر گذارند. علی حاتمی اما جایگاه ویژه ای در این باب در سینمای ما دارد.

علی حاتمی نابغه سینمای ایران است. کسی که گفته ها و دیالوگ هایش ضرب المثل شده اند. حتی برخی اوقات ما جمله ای را به کار می بریم که گوینده و مرجعش را نمی دانیم اما دوستش داریم و به ما انرژی مثبت می دهد. از این به بعد دقت کنید شاید دارید دیالوگ یکی از فیلم های حاتمی را که از زبان یکی از بازیگرانش گفته شده به کار می برید.

دراین ایمیل برخی دیالوگ های بسیار معروف آثار حاتمی که کلید راه موفقیت هستند و عجیب بردل و جان می نشینند برای شما انتخاب کرده ایم:

 

 

علي حاتمي در فيلم كمال‌الملك از زبان استاد نقاش مي‌گويد:

من آرزو طلب نمي‌كنم، آرزو مي‌سازم.

رضایی پور بازدید : 780 2012/10/10 نظرات (0)

وجه و دقت در نام و به عبارتی وجه تسمیه شهرها و مناطق مختلف جهان نشان می دهد که بیشتر اسامی شهرها به نوعی نشان دهنده قوم و یا نژاد غالب در آنجاست، و یا اینکه نشان دهنده وضعیت جغرافیایی و اقلیمی آنهاست. اما در این میان برخی از شهرها هستند که نام برخی از بزرگان و یا شخصیت های معروف و مشهور تاریخی را بر انها گذارده اند، برای نمونه نام «سائوپائولو» به عنوان یکی از بزرگترین شهرهای برزیل برگرفته از «پائولو قدیس» یکی از کشیشان مشهور کاتولیکی است.

در همین زمینه در گزارشی کوشیده ایم به بررسی تاریخچه نام برخی از شهرها و پایتخت های کشورهای مختلف دنیا بپردازیم.

 


نیویورک:

 

در حدود سال ۱۵۲۴ میلادی هنگامی که پای کاشفان اروپایی به قاره آمریکا باز شد، بیش از ۵۰۰۰ سرخپوست آمریکایی در منطقه نیویورک فعلی زندگی می‌کردند. درآن هنگام، کاشف معروف ایتالیایی «جیوانی دا ورازانو» که در آن زمان برای دربار فرانسه خدمت می‌کرد، منطقه نیویورک را به نام فرانسوی( نوئل آنگولیم) نامگذاری کرد. مهاجران اروپایی هم‌زمان با آغاز به کار کمپانی هلند در منطقه نیویورک، آغاز به سکنی گزیدن کردند. مهاجرت اروپائیان بخصوص هلندی‌ها به نیویورک باعث شد تا قسمت جنوبی منطقه منهتن را در سال ۱۶۱۴ میلادی (نیو آمستردام) بنامند. درآن زمان فرماندار مستعمره هلندی‌ها به نام «پیتر مینوئیت»، تمامی جزیره منهتن را از سرخ‌پوستان در سال ۱۶۲۴ میلادی با مبلغ ۲۴ دلار خریداری کرد .در سال ۱۶۶۴ میلادی، انگلیسی‌ها شهر نیو آمستردام را اشغال کردند و آن را به نام «نیویورک» و به افتخار پادشاه وقت بریتانیا، جیمز دوم که دارای لقب سلطنتی (دوک یورک و آلبنی) بود، نامگذاری کردند.


تهران:


 

 

در مورد وجه تسمیه تهران اختلاف نظر زیادی وجود دارد، پاره‌ای از پژوهشگران(ران) را پسوندی به معنای دامنه گرفته‌اند و شمیران و تهران را بالادست و پایین‌دست خوانده‌اند. برخی دیگر تهران را تغییر شکل یافته (تهرام)به معنای منطقه گرمسیر دانسته‌اند، در مقابل شمیرام یا شمیران که منطقه سردسیر است و همچنین عدّه‌ای بر این باورند که سراسر دشت پهناوری که امروز تهران بزرگ خوانده می‌شود در میان کوه‌های اطراف، گود به نظر می‌رسید و بدین سبب(ته ران) نام گرفت. روستایی که پیش‌درآمد شهر تهران بوده‌است، پیش از اسلام نیز وجود داشته، امّا پس از اسلام به‌تدریج نام آن معرّب گردیده و از تهران به طهران تبدیل شده‌است. امّا جغرافیدانان معروف آن روزگار نیز به املای تهران اشاره نموده‌اند.

ادامه مطلب را بخوانید

رضایی پور بازدید : 926 2012/10/09 نظرات (0)

hade kod

body cod

رضایی پور بازدید : 686 2012/10/09 نظرات (0)


 

قبل از تصمیم به ازدواج، انگیزه‌تان را بررسی کنید


درمورد انگیزه‌های ازدواج، تفکرات توهم‌زایی که با خیالپردازی در ابتدای رابطه‌ها ایجاد می‌شود، یکی از  بدترین‌هاست. بعنوان مثال، درمورد نامزدی‌های کوتاه‌مدت، دو دلیل توهم‌زا برای ازدواج کردن، «چون بااینکه تازه با هم آشنا شده‌ایم اما همیشه می‌شناختمت» و «چون از داستان عشق ما فیلم زیبایی می‌توان ساخت» می‌توانند باشند.

دلایل بد دیگری هم برای ازدواج کردن هستند. این دلایل معمولاً سه دسته هستند: اضطراب، بی‌کفایتی و واقعیت‌گرایی خودمحور.

اگر به ازدواج فکر می‌کنید یا به دنبال همسر ایدآل خود هستید، توصیه می‌کنیم که با خودتان صادق باشید و عمق انگیزه‌تان برای ازدواج را بسنجید. آیا انگیزه‌تان از یکی از این دلایل ریشه می‌گیرد؟


می‌خواهم ازدواج کنم…

رضایی پور بازدید : 776 2012/10/09 نظرات (0)

به هنر اختلاط تصاویر ، کلاژ میگویند.

با استفاده از PhotoGrid شما میتوانید کلکسیون تصاویرتان را به تصاویر کلاژ تبدیل کنید.

این برنامه بیش از 11 میلیون دوستدار و طرفدار دارد. این برنامه همچنین در بین بیش از 21 کشور ، جزء 5برنامه ی برتر است.

این برنامه کاملا رایگان است و هیچ محدودیت استفاده ای ندارد.

ویژگی ها :

-         پشتیبانی از 1024*1024

-         بهترین برنامه ی کلاژ سازی بر روی اندروید برای اینستاگرام

-         قابلیت تنظیم دوباره ی تصویر

-         قابلیت چرخش ، انتقال و جابجایی و زوم در حالت اصلاح تصویر

 

-         دارای طرح ها ، قاب ها و بک گراندهای الگو

-         قابلیت به اشتراک گذاری تصاویر در : Facebook ، Twitter ، Flicker ، Picasa ، Blogger و Tumblrand .

س : چطور میتونم بدون بریدن تصاویر اونارو به حالت دایره ای در بیارم ؟

ج : حالت پیش فرض دایره ای است.

س : چطور میتونم تصاویر رو جابجا کنم؟

ج : شما میتوانید از روش دراگ کردن تصاویر استفاده کنید و نیازی نیست در حالت اصلاح ، گزینه ی انتقال را انتخاب کنید.

س : برنامه تمام تصاویر من رو پیدا نمیکنه ؟

ج : این برنامه خودش رو با گالری سیستم همگام سازی میکنه ، مطمئن بشید که تصاویرتون توی گالری سیستم هستن. شما همچنین میتونید به صورت دستی تصاویرتان را وارد کنید.

س : چطوری تصاویر رو ادیت کنم؟

ج : بر روی مدار سبز کنار گزینه ی ذخیره ، بالا سمت راست صفحه ی اصلی کلیک کنید.

س : تصاویر کجا ذخیره میشن؟

ج : در مسیر sdcard/Photo Grid

رضایی پور بازدید : 711 2012/10/08 نظرات (0)


برای اینکه بدانید رابطه تان تا چه حد در معرض خطر است، با علایم خطر آشنا شوید: روابطی که احتمال شکست در آنها بیشتر از 50 درصد است
.


این سوالی است که ذهن خیلی از ما را به خود مشغول کرده است. از کجا باید بفهمیم که آیا این رابطه هم مثل خیلی از روابط دیگر که شروع خوبی داشته اند اما در نهایت منجر به شکست شدند، به جدایی ختم می شود یا نه؟


شاید یکی از آرزوهای بزرگ هرکس در آستانه انتخاب همسر و ازدواج این باشد که پیشگو یا فالگیری را پیدا کند که بتواند آینده ازدواجش را پیشگویی کنید. برای اینکه بدانید رابطه تان تا چه حد در معرض خطر است، با علایم خطر آشنا شوید: روابطی که احتمال شکست در آنها بیشتر از 50 درصد است
.

1- رابطه ای که در آن عشق یک طرفه است

حتما شنیده اید که می گویند «عشق یک سره باعث دردسره!» اگر میزان علاقه و انرژی ای که شما برای رابطه تان می گذارید به طرز چشمگیر و احتمالا آزاردهنده ای بیشتر از طرف مقابل است (یا برعکس)، امکان اینکه در رابطه تان دچار ناکامی شوید زیاد است.


تحقیقات روان شناسان اجتماعی نشان داده است که رابطه ای که حالت متعادل دارد و دو طرف تقریبا به یک اندازه به آن علاقه دارند و سرمایه گذاری (مادی و معنوی) نسبتا یکسانی در رابطه شان می کنند دوام بیشتری دارد.


روابطی که در آن زن و مرد با هم تناسب کافی ندارند (یکی از آنها از هر جهت موقعیت بسیار بالاتری نسبت به دیگری دارد) در حالت عدم تعادل قرار دارند و آینده خوبی برایشان پیش بینی نمی شود.


2- رابطه ای که در آن یکی از طرفین یا هر دو تغییر زیادی کرده اند

اگر شما یا طرف مقابلتان به خاطر دیگری تغییری اساسی در زندگی یا شخصیت خود ایجاد کرده باشید، چه از روی اجبار و چه از روی علاقه بیش از حد و برای از دست ندادن طرف مقابل، بسیار محتمل است که دیر یا زود مثل فنر سر جای خودتان برگردید و رابطه را مختل کنید.


افرادی که به خاطر رابطه اولویت بندی زندگی خود را تغییر می دهند، از خصوصیات زنانه یا مردانه طبیعی خود دست می کشند، از شغل آرمانی (به خصوص آقایان) یا از دلبستگی های همیشگی (به خصوص خانم ها) صرف نظر می کنند، خصوصیات شخصیتی خود را به ناگهان تغییر می دهند
 

تعداد صفحات : 102

درباره ما
سایت اختصاصی روستای نوده ی خورگام-رودبار زیتون این سایت در سازمان ساماندهی سایتهای ایرانی وزارت فرهنگ ثبت شده است از کسانی که مایل به همکاری میباشند دعوت به همکاری میکند این سایت وابسته به هیچ حزب یا گروهی نیست این سایت فقط به واسطه علاقه ما به روستای نوده طراحی شده فقط نوده خورگام نوده عمارلو نوده بهشت کوچک من
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظر شما در مورد این سایت چیه
    نظر شما در مورد کلیات وبلاگ
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1017
  • کل نظرات : 188
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 2472
  • آی پی امروز : 259
  • آی پی دیروز : 120
  • بازدید امروز : 1,605
  • باردید دیروز : 258
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 1,863
  • بازدید ماه : 2,791
  • بازدید سال : 50,693
  • بازدید کلی : 4,510,505
  • کدهای اختصاصی